DADES D'INTERÈS
Horaris :
Maig - Setembre  Dilluns a Divendres 8:00 a 13:00 - 15:00 a 19:00 Dissabte 8:00 a 13:00
Octubre - Abril     Dilluns a Divendres 8:00 a 13:00 - 14:00 a 18:00 Dissabte 8:00 a 13:00
Persones de Contacte: Lluís Bronsoms i Jordi Bronsoms
Origen:  Soljardí és una empresa fundada l'any 1990 per Emil Jean Piere Darnaud i Jordi Bronsoms Garriga. L'any 1999 el Sr. Darnoud va vendre la seva participació que van adquirir Jordi i Lluis Bronsoms, actuals propietaris de l'empresa. En els seus inicis, es va veure que en el mercat hi havia la possibilitat d'encaixar un producte amb un valor afegit que no existia. Buscant uns canals de distribució i un públic diferents, es varen focalitzar els esforços en el cultiu d'arbres fruiters en contenidor, amb una imatge diferent a l'habitual dels arbres fruiters d'arrel nua, oferint un producte acabat, amb possibilitat de venda durant tot l'any i amb una facilitat de manteniment, per part del distribuïdor, molt interessant.
Present:  Després de la consolidació al mercat nacional, l'empresa es troba en un període de creixement en la seva capacitat de producció i gama de productes, per poder atendre la demanda que ocasiona el sector, en plena expansió, i intentar millorar el servei als nostres clients i la qualitat dels nostres productes.
Futur : L'objectiu d'aquí a 5 - 10 anys és la consolidació com empresa líder en el sector, cobrint la totalitat del mercat nacional espanyol i amb la mirada posada als nostres veïns de França, intentant oferir el producte i el servei que els nostres clients mereixen.
Copyright Soljardí S.L